• BASIN ODASI

  • BİZDEN HABERLER

    AKGÜN ŞİRKETLER GRUBU YENİ MAĞAZA AÇILIŞLARINA DEVAM EDİYOR

    Akgün Şirketler Grubu, 19 Kasım’da İstanbul Kağıthane, Cendere yolunda, Yılmaz Yapı ve İnşaat Malzemeleri ile birlikte Duratiles markası ile yeni konsept mağazasını açtı. Hazırlıklarına Temmuz 2011 tarihinde başlanan mağazanın açılışı Akgün Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Erhan Akgün ve seçkin bir davetli grubunun katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Erhan Akgün, Duratiles konsept mağaza açılışlarının süreceğini, kendileriyle birlikte olan tüm bayilere tam destek vermeye devam edeceklerini belirtti.
    Erhan Akgün, Akgün Şirketler Grubu kalite ve tasarım konusunda sektöre birçok yenilik getiren 45x45, 30x60, 60x60, 20x120, 60x120 mat ve lappato sınıfında Duratiles ürünlerinin teşhir edildiği Yılmaz Yapı Ayazağa Cendere yolundaki mağazasında tüm tüketici gruplarına hizmet vermekten mutluluk duymakta olduğunu ifade etti.

    Uzun yıllardır yapı sektöründe hizmet veren Yılmaz Yapı, 1999 yılında Mehmet Yılmaz tarafından İstanbul Kasımpaşa’da Yılmaz Yapı olarak kurulmuştur. 2005 yılında 6500 metrekare depoya sahip olan Kağıthane’ye, 2011 yılında 2000 metrekare kapalı 6000 metrekare açık depoya sahip olan Ayazağa’ya taşınmıştır. Değişen müşteri taleplerine cevap vermek amacıyla, 2010 yılında ortakların ikinci firması olan ERT Mimarlık Seramik Dünyası Yapı kurulmuştur. Firmanın ayrıca Kasımpaşa'da İsaş İnşaat altında inşaat şirketi bulunmaktadır.

    Genel olarak ürün yelpazesinde, granit, seramik, seramik yapıştırıcısı, laminant parke, pvc ve pprc plastik malzemesi, alçı, batarya,vitrifiye banyo dolabına ağırlık veren Yılmaz Yapı, seramik ve granit grubunda  Akgün Şirketler Grubu‘un markası olan Duratiles ile birlikte hizmet vermeye başlamıştır. 

    Yılmaz Yapı; özgün tasarım, seçenek, modern çizgi ve üstün kalitesi ile yalnız Kağıthane'nin değil, tüm istanbul'daki Mimari proje gruplarının tercihi olacaktır.

    Akgün Şirketler Grubu Konsept mağazalar halkasına dahil olan bu showroomda tüm banyo ve mutfaklarla her türlü iç ve dış mekanlara yönelik yüksek kaliteli teknik porselen ürün tedarikini sağlamaktadır. Mimari projelere verdiği dekorasyon ve mimari proje desteği ile de gerek perakende gerekse proje grupları tarafından tercih edilmektedir. Geniş ürün yelpazesiyle, uluslararası kalite standartlarında üretilen özgün tasarımlı modelleri ve fonksiyonellikle şıklığı birleştiren modern çizgili ürünleriyle, yapı sektöründe fark yaratmaktadır.

    Habere Ait Görseller
akgün Grubu

© 2014 Kalemler A.Ş. Tüm hakları saklıdır.
Kalemler A.Ş. bir Akgün Şirketler Grubu kuruluşudur.