• BASIN ODASI

  • BİZDEN HABERLER

    AKGÜN SERAMİK AVRUPA ‘NIN ZİRVESİNDE

    26 Kasım 2011 tarihinde İngiltere ‘nin başkenti Londra da Hilton Metropole Hotel’ de gerçekleşen 2011 uluslar arası Avrupa Kalite Zirve’si görkemli bir törenle sektörlerinin öncü firmalarını, bir çok işadamını ve sanat ve sosyal camianın tanınmış yüzlerini bir araya getirdi.

    Zirve de ayrıca sürdürülebilir kalite ve insan, Avrupa vizyonu ve Türkiye ile markalar için geleceğin habercisi AR-GE ‘nin önemi konuları tartışıldı.

    Yüksek kalite ve hizmet anlayışı, şirket performansı, yenilikçi yapısı, ürün AR-GE ve ÜR-GE yatırımları, sosyal çevreye ve doğaya karşı duyduğu yüksek sorumluluk, ileri teknoloji ve devamlı yatırımla 40 ülkeye yaptığı ihracat, sektöründe devamlı yatırımlarla ülkeye ve istihdama olan katkısı ve teknolojik büyüme yapısını göz önüne alan şirket bu zirvede Dura-Tiles (Akgün Seramik) markasıyla World Consumer Academy (Dünya Tüketici Akedemisi) tarafından 2011 Avrupa Kalite Ödülüne layık görüldü.

    Ödül törenine Türkiye ve İngiltere ‘nin üst düzey bürokratlarının yanı sıra sanat ve sosyal camianın tanınmış yüzleri de katıldı. Akgün Şirketler Grubu ‘un ödülünü Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Akgün ‘e TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu takdim etti.

    Habere Ait Görseller
akgün Grubu

© 2014 Kalemler A.Ş. Tüm hakları saklıdır.
Kalemler A.Ş. bir Akgün Şirketler Grubu kuruluşudur.