• BASIN ODASI

  • BİZDEN HABERLER

    ANTALYA AK PLAZADAKİ AÇILIŞI

    Akgün Şirketler Grubu 2 Haziran'da Gazi Bulvarı Yükseliş Mahallesi Ak Plaza adresinde Asacarlar Ltd. Şti ile birlikte Duratiles markası altında yeni konsept mağazasını değerli misafirlerinin katılımıyla törenle açtı.

    Hazırlıklarına Aralık 2011 tarihinde başlanan mağazanın açılışı Akgün Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Erhan Akgün, Genel Koordinatör Necmettin Arman ve seçkin bir davetli grubunun katılımıyla gerçekleştirildi.

    Açılışı yapılan Ak Plazada, Asacarlar, toplam 1.100 m2'lik showroom'unda müşterilerine hizmet sunmaya başlamıştır.  Akgün Şirketler Grubu Bölge Müdürlüğünün de içinde yer aldığı Ak Plaza, yalnızca özgün tasarım, seçenek, modern çizgi ve üstün kalite arayan Antalyalıların değil, tüm Akdeniz Bölgesindeki tüketici ve Mimari proje gruplarının buluşma adresi olacaktır.

    Asacarlar Ltd. Şti 1988 yılında bir aile şirketi olarak kurulmuştur. Faaliyetlerine Yapı malzemeleri, lojistik ve hazır beton sektöründe devam eden Asacarlar Ltd. her yıl büyüyerek geniş bir ürün yelpazesiyle müşterilerine hizmet vermektedir.

    Akgün Şirketler Grubu konsept mağazalar halkasına dahil olan bu showroomda tüm banyo ve mutfaklarla her türlü iç ve dış mekanlara yönelik yüksek kaliteli teknik porselen, ürün tedarikini sağlamaktadır. Mimari projelere verdiği dekorasyon ve mimari proje desteği ile de gerek perakende gerekse proje grupları tarafından tercih edilmektedir. Geniş ürün yelpazesiyle, uluslararası kalite standartlarında üretilen özgün tasarımlı modelleri ve fonksiyonellikle şıklığı birleştiren modern çizgili ürünleriyle, yapı sektöründe fark yaratmaktadır. Kalite ve tasarım konusunda sektöre birçok yenilik getiren, 45x45, 30x60, 60x60, 20x120, 60x120 mat ve lappato sınıfında Duratiles ürünlerinin ve Durabagno Dolap ve Vitrifiye ürünlerin teşhir edildiği Ak Plaza'daki ASACARLAR Yapı, yeni mağazasında müşterilerinin hizmetinde olmaya devam edecektir.

    Habere Ait Görseller
akgün Grubu

© 2014 Kalemler A.Ş. Tüm hakları saklıdır.
Kalemler A.Ş. bir Akgün Şirketler Grubu kuruluşudur.